Svarta kök. 25 eleganta, moderna kök… Unik

Svarta kök är tidlösa, men idag, mer än någonsin, är de fashionabla: de är en trend. Ändå är det förståeligt att tvivel uppstår inför en sådan vågad utmaning; men, om det är rätt utformat, försvinner tvivel och avund uppträder. Avunden hos dina gäster när de ser det spektakulära och unika svarta köket som du har installerat.

Svarta kök har en stark och vågad personlighet, är sällsynta, i sig eleganta och moderna och kan, som vi kommer att se nedan, kombineras med andra färger och material som vitt och trä, bland annat för att skapa sanna konstverk som är värda att beundra. Letar du efter inspiration till att designa ett svart kök? Här har du inspiration.

Index över artikeln:

Svarta kök
Svarta kök med trä
Svartvita
kök Mattsvarta kök

Svarta kök

Ett modernt designkök i matt svart

HDR-designer design

Helt svart, även med Eames stolar och Tulip bordet i matt svart, slät, nästan utan avbrott. Ett mycket modernt kök toppat med riktade LED-hängande lampor från flos, som vi kan köpa här.

Ett modernt och vackert svart kök.

Kvik Kök

Ett stort kök i svart med en vägg, fönstren, målade i jordtoner och bänkskivorna i köket och ön i svart. Extremt elegant och modernt.

Ett modernt och vackert svart kök.

Fotografi Tine Witnes

Öppet mot vardagsrummet, med alla möbler och skåp i svart inklusive köksön med den vita bänkskivan. Vacker flicka.

Ett mattsvart kök med blanksvart bänkskiva

Design av Panda Fox Studio

I mattsvart, med tröskeln också i samma ton, kontrasterande mot det ljusa trägolvet och med bänkskivan i blanksvart.

Ett matt svart kök med vit bänkskiva

Matlagning och fotografering Emilie Olsen

Helt svart, förutom den tunna bänkskivan i vitt, och som en tredje färg, trä på golvet. Ett modernt kök med raka linjer och enkla som är fyllda med stil.

Svarta kök

Ebstone Kök Kök

I detta andra svarta kök har man valt att lämna väggarna nästan fria från skåp och uppnå större fuidez och visuell ljushet.

Svarta kök med trä

Svart kök med trä

Design av Poliform Australien

Som vi väl vet finns det många träslag, inte bara ljust trä tjänar oss, mer lämpligt för nordiska miljöer.

Ett svart och träkök med modern design

Med framsidan av skåpen på nedre och vänster i silkeslen matt svart, lämnar bänkskivan och skåpen ovanför detta i varmt trä, avslutar och ramar in köket med en rad svarta skåp högst upp. Matchande apparater, även de i svart.

Ett svart kök med modern design

Moldunova köket

Allt i en mörk träton, nästan svart, men utan att bli det, och med en bar på köksön i naturligt trä, design av företaget Moldunova, vilket skapar en attraktiv och modern kontrast till de mörka tonerna som dominerar det svarta köket.

Ett svart kök med väggar och möbler målade i svart och träbänkskiva

Kök och fotografi av No Glitter No Glory

Detta andra svarta kök har till och med väggarna målade i matt svart, utan kakel, vilket lämnar bänkskivan för att lägga till trä.Ett svart kök med bänkskiva i trä och läderhandtag

Kök och fotografi interiör av Kathe

Förutom bänkskivan är det läderhandtagen på skåpen i matt svart som ger kontrast och ger dekoration. Golvet i ljusa trätoner hjälper också till och är en del av scenen.

Ett svart kök med modern design

Design av Julia Sultanova

Detta kök kombinerar, tillsammans med den djupa mattsvarta som dominerar utrymmet, ljusa trätoner, framtill och på bordet, och en mjuk grå ton i själva arbetsdelen av köket. En framgångsrik palett och lämpliga material för att uppnå ett av de vackraste svarta köken.

Svartvita kök

Det finns många färger som kombineras med svart, framför allt, utan tvekan, finns det färgen vit. Oavsett om det gäller ett sovrum, vardagsrum eller för köket, kommer svartvitt alltid att kommunicera i en intim och framgångsrik gemenskap. Därför, om ett helt svart kök kanske är för överdrivet, är vitt ett alternativ som du bör överväga att kombinera det svarta. Låt oss titta på några mycket väl uppnådda exempel på svartvita kök.

Svartvit mat

Kök och fotografi Frigidaire

Ett kök i svartvitt låg kostnad. Tja, köket är inte lågt, men genomförandet av färger kan vara, som vi ser i köket ovanför dessa linjer. Skåpens framsida har målats svart och resten i vitt. Med färg har bara ett kök av det mest aktuella uppnåtts.

Svartvit mat

Design av The Good Guys

Detta kök är mer vitt än svart, men det har varit känt att lägga till svart med mycket stil, särskilt i kökets främre plattor.

Svartvit mat

Kök och fotografi Urrutia Design

Elegant med lackerat svart kompletterar perfekt med vitt detta andra kök med betongbänkskiva på ön. Upptäck typer och tips för installation av en bänkskiva i betong eller betong.

Svartvit mat

Foto ShutterStock

Det är inte vitt alls, men det grå är så ljust att jag tyckte det var lämpligt att placera det i den här kategorin.

Svartvit mat

Foto ShutterStock

Ett annat mycket modernt kök i svartvitt med en U-formad bänkskiva.

Svartvit mat

Foto ShutterStock

Vilket genialt sätt att skapa ett svartvitt kök. Ugnen, framsidan och klockan i svart, mitt i mitten, som en vertikal kant.

Svartvit mat

Foto ShutterStock

Svartvitt eller svartvitt? Spelar det någon roll när resultatet är ett kök så modernt att det ser ut som framtiden? Upptäck framtidens kök.

Svartvit mat

Foto ShutterStock

Ett fint modernt kök i blankt svartvitt med en köksfront full av blommor.

Mattsvarta kök.

Matt svart kök

Foto ShutterStock

I de två nyanserna, glans och matt, beter sig svart lika. Alltid elegant. Men det verkar som om mate vinner mark till ljusstyrka idag. Låt oss titta på några kök i matt svart för inspiration.

Matt svart kök

Foto ShutteStock

Enkelt, nästan minimalistiskt snitt och mycket ljust detta andra mattsvarta kök.

Matt svart kök

Fotografi Cocinas Santos

Elegant och mycket modernt detta kök i svart siden, men med en touch av enkelhet som fängslar, eller hur? Detta vackra kök ligger av företaget Santos.

Ett svart kök med modern design

Design av Jean Regauer

I djup svart matt, en omslutande färg och konsistens, i kombination med den vita på köksön, som också har en svart bänkskiva.

Ett svart kök med vitt kakel

Matlagning och fotografering större än oss tre

Det är inte en djup svart som absorberar mycket ljus, så det verkar nästan antracitgrått, det som ser ut i det här köket, i matt finish, i kontrast till de traditionella vita tunnelbaneplattorna.

De är vanligtvis inte så vanliga, trots charmen de har, vad tycker du? Skulle du ha ett svart kök, eller är du mer av ett vitt kök? Jag läste dig i kommentarerna.